Om

Timeline er Kenneth Stevenson.

På 90-tallet begynte jeg å jobbe for TV-Vest som også var  lokalkontoret til TV2 i Stavanger. Etter dette flyttet jeg til Bergen og jobbet for TV2, NRK, Viscom (Nordisk film & TV) og flere andre produksjonsselskap i tillegg til å drive dette firma. I 2002 flyttet jeg til Sandnes og drev firmaet videre. I 2005/06 jobbet jeg for TVP (som ble lokalkontoret til TV2 og en del av Screenstory). 2016/17 jobbet jeg for Bitmap i Stavanger. I denne tiden har jeg jobbet med industrifilm, reklame for kino og TV, TV-produksjon og animasjon.

Fra midt på 90-tallet og frem til i dag har Timeline levert flerkameraproduksjoner, redigeringsarbeid, mastring, grafisk og animasjonsarbeid, dronefilm og foto og reint fotoarbeid. Jeg er godkjent av Luftfartstilsynet som kommersiell dronepilot, men leverer ikke slike tjenester for øyeblikket.

Fra 2006 til i dag, har jeg jobbet i utdanningssektoren. I 10 år har jeg undervist i medier og kommunikasjon og jobber for tiden som IKT-ansvarlig og med entreprenørskap i skolen.


Kenneth Stevenson