Om

Timeline er Kenneth Stevenson.

På 90-tallet begynte jeg å jobbe for TV-Vest som også var  lokalkontoret til TV2 i Stavanger. Etter dette flyttet jeg til Bergen og jobbet for TV2, NRK, Viscom (Nordisk film & TV) og flere andre produksjonsselskap i tillegg til å drive dette firma. I 2002 flyttet jeg til Sandnes og drev firmaet videre. I 2005/06 jobbet jeg for TVP (som ble lokalkontoret til TV2 og en del av Screenstory). 2016/17 jobbet jeg for Bitmap i Stavanger. I denne tiden har jeg jobbet med industrifilm, reklame for kino og TV, TV-produksjon og animasjon.

Fra midt på 90-tallet og frem til i dag har Timeline levert flerkameraproduksjoner, redigeringsarbeid, mastring, grafisk og animasjonsarbeid, dronefilm og foto og reint fotoarbeid. Jeg er godkjent av Luftfartstilsynet som kommersiell dronepilot.

Fra 2006 til i dag, har jeg jobbet i utdanningssektoren. I 10 år har jeg undervist i medier og kommunikasjon og jobber for tiden som pedagogisk IKT-veileder og underviser i medier og informasjon, programmering og entreprenørskap.


Kenneth Stevenson